Reklama
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Więcej
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
TerazGotuje
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Interia
terazgotuje.pl
Agnieszka Tkacz
Absolwentka Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej na Uniwersytecie Jagiellońskim. Z natury optymistka i ekstrawertyczka. Uwielbia próbować nowych rzeczy, a kuchnia to jej...
czytaj więcej
Przepisy
Krem z dyni może się schować. Znalazłam przepis na jesienną zupę, która syci rozgrzewa na długo
Przepisy
2 kg pomidorów i nietypowy dodatek z jesiennego sadu. Wychodzi taki sos, że wyjadam prosto ze słoika
Reklama
Pobierz aplikację POMPONIK. Kliknij!
Polub nas na Facebooku!
Dieta
Stawia na nogi szybciej niż mała czarna. Do tego syci na długo, dodaje energii i pomaga się koncentrować
Składniki i produkty
Czesi piją ją litrami, na gorąco i na zimno. Jest smaczniejsza i zdrowsza od zwykłej herbaty, nie zawiera teiny
Składniki i produkty
Łyżka dziennie wystarczy, by chronić serce i wątrobę. Obniża ciśnienie i czyści tętnice z tłuszczu
Porady
Zagęszczasz gulasz mąką? Makłowicz twierdzi, że to największy kulinarny grzech
Składniki i produkty
Kawa, o której całkowicie zapomnieliśmy. Szkoda, bo ma dużo błonnika i reguluje pracę jelit
Składniki i produkty
Makaron idealny dla cukrzyków i dbających o serce. Ma niski indeks glikemiczny, zmniejsza uczucie głodu
Składniki i produkty
Pomagają na wzrok, wysoki cukier i ciśnienie. Choć w sklepie omijamy, warto zjeść łyżkę dziennie
Przepisy
Aromatyczne, smaczne, doskonale się przechowują. Pomidory w tej wersji musisz mieć w spiżarni
Składniki i produkty
Powinniśmy jeść regularnie, ale unikamy. Na zdrowe kości, gładką skórkę i zmęczenie
Składniki i produkty
To nie śliwa, ani oliwka. Superowoc na cukrzycę, dobre trawienie i odporność
Przepisy
Na Podkarpaciu jadano zamiast chleba. Odkąd dostałam przepis, robię regularnie
Porady
Pij przed posiłkiem, wątroba szybko się zregeneruje. Przy okazji pomaga na odchudzanie i wygładza skórkę
Porady
Wołowina rozpływa się w ustach, jest miękka i soczysta. Znajomy szef kuchni nauczył mnie, jak to się robi
Przepisy
Uwielbiałam, gdy babcia podawała na śniadanie. Często robię, bo przywołuje smaki i zapachy z dzieciństwa