Reklama
Reklama

Redakcja TerazGotuje.pl

Serwis Terazgotuje.pl to miejsce, w którym każdy miłośnik dobrej kuchni i zdrowego odżywiania znajdzie coś dla siebie. Możecie przeczytać tutaj sprawdzone porady dotyczące gotowania oraz diet. Dowiecie się wszystkiego o bieżących trendach i nowościach kulinarnych, a także przypomnicie sobie rady z notatników naszych babć.

Redakcję serwisu Terazgotuje.pl tworzy zespół doświadczonych dziennikarzy i specjalistów w dziedzinie gotowania, którzy każdego dnia dostarczają wam bieżące informacje dotyczące kulinariów, dietetyki oraz żywieniowych nowinek. Poznaj bliżej nasz zespół!

Redakcja serwisu Terazgotuje.pl

Sylwia Cisowska - Dziennikarstwem w różnych odsłonach zajmuję się przez całe zawodowe życie. Obecnie kieruję pracami serwisów kulinarnych Interii, z którą jestem związana od ponad 10 lat. Zajmuję się zarówno tworzeniem treści oraz kwestiami produktowymi. Wcześniej pracowałam zarówno jako dziennikarz jak i copywriter. Stworzyłam niezliczoną ilość artykułów o tematyce kulinarnej oraz przetestowałam dla was tysiące przepisów, które prezentujemy w naszych serwisach. Stale rozwijam swoją wiedzę, uczestnicząc w różnego rodzaju konferencjach, szkoleniach i warsztatach. Namiętnie kolekcjonuję książki kucharskie.

Reklama

Joanna Cebulak-Brzykcy - Jestem rodowitą krakowianką, magistrem administracji oraz mediów społecznościowych w zarządzaniu. Ukończyłam też studia podyplomowe z edytorstwa. Przez 10 lat pracowałam jako copywriter i dziennikarz (pisząc w języku polskim i angielskim), a dodatkowo przez 4 - rozwijałam karierę jako wykładowca akademicki na Uniwersytecie Jagiellońskim. Lubię ciągle się uczyć. Chętnie angażuję się też w akcje charytatywne. Gram w tenisa, pasjonują mnie podróże, kuchnia włoska, fotografia i psychologia.

Anna Hutek-Brzezinka - Tworzę treści związane z kulinariami, zdrowiem i dietetyką. Pochodzę z Mysłowic, jestem absolwentką Dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Ekonomicznym w Katowicach. Moje doświadczenia zawodowe są silnie związane z marketingiem, pracowałam między innymi w agencji marketingowej oraz jako specjalista ds. content marketingu. Zawsze jednak najbardziej ciągnęło mnie do pisania, dlatego obecnie realizuję się na stanowisku redaktora. Prywatnie dbam o to, aby każdego dnia spędzać czas aktywnie, siłownia, zajęcia taneczne, bieganie czy spacery z psem to element mojej codziennej rutyny. Niemal zawsze w słuchawkach towarzyszą mi audiobooki.

Monika Zysk -  Zawodowo od początku jestem związana z mediami, zarówno lokalnymi jak i ogólnopolskimi. Pracowałam także w agencjach marketingowych oraz wydawnictwie, gdzie odpowiadałam m.in. za copywriting, content oraz media społecznościowe. Prywatnie jestem pasjonatką dobrej literatury, szczególnie reportaży. Lubię także podróże małe i duże - od Podlasia po inne kontynenty.

Karolina Słodkiewicz - Jestem absolwentką filologii polskiej na Uniwersytecie Łódzkim. Pierwsze doświadczenie zawodowe zdobywałam jeszcze podczas studiów w radiu, gdzie odbywałam praktyki, a później jako redaktora w lokalnej gazecie. Prywatnie moją ogromną pasją jest gotowanie. Dużą część swojego wolnego czasu poświęcam na siedzenie w kuchni i testowanie nowych pomysłów. Ważne jest dla mnie, aby dania nie tylko były smaczne, ale też zdrowe. Cenię też sobie zdrowy styl życia, a siłownia i długie, piesze wędrówki to moja codzienność. Nie odmawiam też sobie dobrej książki czy gry komputerowej.

Agnieszka Tkacz - Absolwentka Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej na Uniwersytecie Jagiellońskim. Z natury optymistka i ekstrawertyczka. Uwielbia próbować nowych rzeczy, a kuchnia to jej pole do eksperymentów. Od wielu lat wegetarianka ze względów etycznych i ekologicznych. W wolnym czasie uwielbia piec dla swoich przyjaciół i zaskakiwać ich nowymi przepisami.

Zobacz też:

Moja rodzina uwielbia szarlotkę galicyjską. Jest proste i znika do ostatniego okruszka

Jak zrobić kruszonkę krok po kroku, aby była miękka, ale chrupiąca? Poznaj najlepsze triki

Sprawdzamy, co się stanie, jeśli zaczniesz jeść czosnek każdego dnia

INTERIA.PL
Przejdź na