Reklama
Reklama

Redakcja TerazGotuje.pl

Serwis Terazgotuje.pl to miejsce, w którym każdy miłośnik dobrej kuchni i zdrowego odżywiania znajdzie coś dla siebie. Możecie przeczytać tutaj sprawdzone porady dotyczące gotowania oraz diet. Dowiecie się wszystkiego o bieżących trendach i nowościach kulinarnych, a także przypomnicie sobie rady z notatników naszych babć.

Serwis Terazgotuje.pl to miejsce, w którym każdy miłośnik dobrej kuchni i zdrowego odżywiania znajdzie coś dla siebie. Możecie przeczytać tutaj sprawdzone porady dotyczące gotowania oraz diet. Dowiecie się wszystkiego o bieżących trendach i nowościach kulinarnych, a także przypomnicie sobie rady z notatników naszych babć.
/INTERIA.PL

Redakcję serwisu Terazgotuje.pl tworzy zespół doświadczonych dziennikarzy i specjalistów w dziedzinie gotowania, którzy każdego dnia dostarczają wam bieżące informacje dotyczące kulinariów, dietetyki oraz żywieniowych nowinek. Poznaj bliżej nasz zespół!

Redakcja serwisu Terazgotuje.pl

Sylwia Cisowska - Dziennikarstwem w różnych odsłonach zajmuję się przez całe zawodowe życie. Obecnie kieruję pracami serwisów kulinarnych Interii, z którą jestem związana od ponad 10 lat. Zajmuję się zarówno tworzeniem treści oraz kwestiami produktowymi. Wcześniej pracowałam zarówno jako dziennikarz jak i copywriter. Stworzyłam niezliczoną ilość artykułów o tematyce kulinarnej oraz przetestowałam dla was tysiące przepisów, które prezentujemy w naszych serwisach. Stale rozwijam swoją wiedzę, uczestnicząc w różnego rodzaju konferencjach, szkoleniach i warsztatach. Namiętnie kolekcjonuję książki kucharskie.

Joanna Cebulak-Brzykcy - Jestem rodowitą krakowianką, magistrem administracji oraz mediów społecznościowych w zarządzaniu. Ukończyłam też studia podyplomowe z edytorstwa. Przez 10 lat pracowałam jako copywriter i dziennikarz (pisząc w języku polskim i angielskim), a dodatkowo przez 4 - rozwijałam karierę jako wykładowca akademicki na Uniwersytecie Jagiellońskim. Lubię ciągle się uczyć. Chętnie angażuję się też w akcje charytatywne. Gram w tenisa, pasjonują mnie podróże, kuchnia włoska, fotografia i psychologia.

Anna Hutek-Brzezinka - Tworzę treści związane z kulinariami, zdrowiem i dietetyką. Pochodzę z Mysłowic, jestem absolwentką Dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Ekonomicznym w Katowicach. Moje doświadczenia zawodowe są silnie związane z marketingiem, pracowałam między innymi w agencji marketingowej oraz jako specjalista ds. content marketingu. Zawsze jednak najbardziej ciągnęło mnie do pisania, dlatego obecnie realizuję się na stanowisku redaktora. Prywatnie dbam o to, aby każdego dnia spędzać czas aktywnie, siłownia, zajęcia taneczne, bieganie czy spacery z psem to element mojej codziennej rutyny. Niemal zawsze w słuchawkach towarzyszą mi audiobooki.

Joanna Jagodzińska- Mimo iż kończyłam studia humanistyczne, zawodowo zajmuję się przede wszystkim pracą nad rozwojem serwisu i aplikacji. Często testuję dla was nowe przepisy i triki kulinarne. W wolnym czasie lubię oglądać kryminalne seriale, czytać biograficzne książki i zgłębiać wiedzę na temat behawiorystki zwierząt. Jako wnuczka cukiernika uwielbiam piec ciasta dla swoich bliskich.

Karolina Słodkiewicz - Jestem absolwentką filologii polskiej na Uniwersytecie Łódzkim. Pierwsze doświadczenie zawodowe zdobywałam jeszcze podczas studiów w radiu, gdzie odbywałam praktyki, a później jako redaktora w lokalnej gazecie. Prywatnie moją ogromną pasją jest gotowanie. Dużą część swojego wolnego czasu poświęcam na siedzenie w kuchni i testowanie nowych pomysłów. Ważne jest dla mnie, aby dania nie tylko były smaczne, ale też zdrowe. Cenię też sobie zdrowy styl życia, a siłownia i długie, piesze wędrówki to moja codzienność. Nie odmawiam też sobie dobrej książki czy gry komputerowej.

Agnieszka Tkacz - Absolwentka Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej na Uniwersytecie Jagiellońskim. Z natury optymistka i ekstrawertyczka. Uwielbia próbować nowych rzeczy, a kuchnia to jej pole do eksperymentów. Od wielu lat wegetarianka ze względów etycznych i ekologicznych. W wolnym czasie uwielbia piec dla swoich przyjaciół i zaskakiwać ich nowymi przepisami.

Zobacz też:

Jak zrobić kruszonkę krok po kroku, aby była miękka, ale chrupiąca? Poznaj najlepsze triki

Sprawdzamy, co się stanie, jeśli zaczniesz jeść czosnek każdego dnia

Jak syrop z czarnego bzu może uratować zimę? Domowe sekrety

INTERIA.PL