Reklama
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Więcej
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
TerazGotuje
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Interia
terazgotuje.pl
Porady
Porady
Porady
Dlaczego do rosołu dodaje się opaloną cebulę? Ten sposób wydobywa z niej to, co najlepsze
Porady
Na rozgrzany tłuszcz wsypuję łyżeczkę. Frytki nie chłoną tłuszczu, chrupią aż miło
Reklama
Pobierz aplikację POMPONIK. Kliknij!
Polub nas na Facebooku!
Porady
Sposób na twardą pigwę. Szybko zmięknie, będzie można ją obrać i pokroić
Porady
Dodaj do mleka i wymocz w niej schabowe przed smażeniem. Kotlety są kruche, soczyste i rozpływają w się ustach
Porady
Dlaczego dżem w słoiku się psuje, a inny stoi w spiżarni latami? Nie każdy o tym wie
Porady
Wystarczy dodać łyżkę tego płynu do masy ziemniaczanej. Placki nie ociekają tłuszczem i chrupią aż miło
Porady
Gdzie wyrzucać słoiki ze starymi przetworami? Niby wiadomo, ale większość i tak robi błąd
Porady
Najlepsza herbata na kaszel i dobre trawienie. Gdy wypijesz wieczorem, będzie spać jak niemowlę
Porady
Używaj zamiast cukru, jest o wiele zdrowszy. Możesz zrobić w domu, kawa smakuje wyśmienicie
Porady
Jest sposób, żeby ogórek w sałatce nie niszczył witaminy C z pomidora. Wystarczy dodać jeden składnik
Porady
Dlaczego ciasto drożdżowe opada? O zasadzie mało która gospodyni pamięta
Porady
Chrupiące na zewnątrz, rozpływające się w środku. Takiego brownie jeszcze nie jadłaś
Porady
Idealne kruche ciasto, rozpływa się w ustach. Szarlotka wychodzi tak dobra, że migiem znika z blachy
Porady
Szwedzi nie potrafią się obejść bez tej kawy. Pomaga w odchudzaniu i chroni wątrobę
Porady
Patent cukiernika na idealną polewę czekoladową. Szybko zastyga, błyszczy i nie pęka na ciastach
Porady
Na straganach zatrzęsienie, a my omijamy. Szkoda, ma niewiele kalorii, niski indeks glikemiczny i świetnie działa na serce