barszcz czerwony
- Wszystkie (3)
- Artykuły (3)
Artykuły (3)
-
Dlaczego barszcz traci kolor podczas gotowania? Pokrój i dodaj na koniec, będzie rubinowy i klarowny
- Dzisiaj, 26 listopada (11:30)
Świąteczny stół ma swoją magię, blask świec, zapach suszonych owoców i ciepło rodzinnych rozmów. Wśród tych obrazów kryje się potrawa, której kolor potrafi zachwycić, ale równie łatwo...barszcz czerwony, zupa -
Nie ocet i nie cytryna. Tylko jeden składnik sprawia, że barszcz jest głęboko czerwony i klarowny
- Wtorek, 18 listopada (10:50)
Barszcz czerwony to jedna z najpopularniejszych polskich zup, a także główna potrawa na wigilijnym stole. Ceniony jest za swój głęboki smak, ale też walory wizualne w postaci pięknej,...Wigilia, barszcz czerwony -
Jak zawijać krokiety? Metoda 3 kroków jest niezawodna, nie ma szans, by się rozpadły
- Wtorek, 30 kwietnia 2024 (14:40)


