pigwa
- Wszystkie (3)
- Artykuły (3)
Artykuły (3)
-
Owoc jest twardy i kwaśny, po przetworzeniu aromatyczny i pyszny. Ma ogrom potasu, wzmacnia mięśnie i odporność
- Dzisiaj, 21 grudnia (16:30)
Pigwa gruszkowa w surowej postaci może być twarda i kwaśna, dlatego trudno ją jeść prosto z drzewa. Po przetworzeniu jednak zyskuje aromat, słodycz i delikatną konsystencję, stając się...pigwa -
Biblijny owoc ratuje serce. Wciąż niedoceniany, szkoda, że tak mało jemy
- Wtorek, 10 grudnia 2024 (13:30)
Ten owoc od wieków był symbolem zdrowia i dobrobytu, a wciąż jest niedoceniany. Teraz pozostaje w cieniu innych, popularniejszych gatunków i jemy go zdecydowanie za mało. Sięgnij znów po...pigwa, owoce -
Wszyscy robią z owoców, a ja z pestek. To najlepsza nalewka na niestrawność i poprawę nastroju
- Sobota, 31 sierpnia 2024 (16:30)


