smażenie ryby
- Wszystkie (3)
- Artykuły (3)
Artykuły (3)
-
Najlepszy tłuszcz do smażenia ryby. Nie wsiąka w panierkę, a mięso jest kruche i soczyste
- Dzisiaj, 12 grudnia (09:30)
Mintaj, łosoś, dorsz, halibut, sola i oczywiście karp – bez tych ryb trudno wyobrazić sobie wigilijną kolację. Najlepiej smakują w chrupiącej, złocistej panierce. Tylko jak ją uzyskać?...smażenie ryby, oleje -
Wystarczy, że położysz na patelni obok ryby. Skończy się problem z brzydkim zapachem przy smażeniu
- Poniedziałek, 8 grudnia (17:30)
Nie ma świąt Bożego Narodzenia w Polsce bez pysznej ryby - wkrótce zajadać się nią będziemy całymi rodzinami. Dla wielu osób problemem jest jednak przykry zapach podczas smażenia. Na...smażenie ryby -
To najlepszy tłuszcz do smażenia ryby. Nie przypala się, mięso jest soczyste i chrupiące
- Piątek, 7 listopada (17:30)
Jak dobrze usmażyć rybę? Okazuje się, że to nie takie proste. Liczy się każdy szczegół, zarówno rodzaj tłuszczu jak i temperatura patelni. Jeżeli zabierzesz się do smażenia tak, jak...smażenie ryby


