Reklama
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Więcej
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
TerazGotuje
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Interia
terazgotuje.pl
Monika Zysk
Urodziłam się i mieszkam w Białymstoku, ukończyłam studia polonistyczne (specjalność dziennikarska oraz promocja miasta i regionu), a także studia podyplomowe z marketingu...
czytaj więcej
Składniki i produkty
Niedoceniany superfood. Mają ogrom potasu, dobrze działają na nerki i oczyszczają organizm
Porady
Dodaj do porannej kawy. Rozkręcisz metabolizm i poczujesz wiosenną energię
Reklama
Pobierz aplikację POMPONIK. Kliknij!
Polub nas na Facebooku!
Porady
Ani makaron, ani ryż. Z tym dodatkiem pomidorowa wchodzi na wyższy poziom smaku
Przepisy
Ten obiad robi się sam. Kurczak po wiejsku posmakuje całej rodzinie
Przepisy
Zniewalająco kremowy, z lekko pikantną nutą. To ciasto zniknie jako pierwsze z wielkanocnego stołu
Porady
Dodaj do rosołu zamiast natki pietruszki. Zupa będzie klarowna, lekko pikantna i pełna witamin
Składniki i produkty
Chuda i zdrowa ryba nie tylko na piątkowy obiad. Ma dużo białka i witaminy E, pomaga zbić wysoki cholesterol
Przepisy
Karkówka skąpana w porzeczkach. W sam raz na popisowy niedzielny obiad
Przepisy
Napoleonka do niedzielnej kawy. Zrobisz ją w 15 minut
Porady
Błędy podczas gotowania jajek. W ten sposób tracą wartości odżywcze
Przepisy
Czaruje subtelną słodyczą, doskonale prezentuje się na stole. Ciasto miodowe rozpływa się w ustach
Składniki i produkty
Rzadko pijemy ten napój. Nie tylko łagodzi napięcie i zmniejsza stres, dobrze robi na pamięć
Składniki i produkty
W PRL-u to mięso było przysmakiem. Dziś jeśli kupujemy, to głównie do rosołu
Składniki i produkty
Nie tylko seniorzy powinni jeść zamiast masła. Wzmacnia kości i serce, obniża cholesterol
Składniki i produkty
Nazywana jest rybą wybitnie czystej wody. Surowa pachnie ogórkiem, ma dużo przyswajalnego białka
Składniki i produkty
Tłusta, ciężkostrawna, we Włoszech zakazali sprzedaży tej ryby. W Polsce wciąż popularna, bo niedroga