Reklama
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Więcej
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
TerazGotuje
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Interia
terazgotuje.pl
Joanna Cebulak-Brzykcy
Jestem rodowitą krakowianką, magistrem administracji oraz mediów społecznościowych w zarządzaniu. Ukończyłam też studia podyplomowe z edytorstwa. Przez 10 lat pracowałam jako...
czytaj więcej
Składniki i produkty
Najstarsza ryba wędrowna - wyjątkowo smaczna, prawie nie ma ości. Rzadko jemy, bo jest droga
Składniki i produkty
Ma niską zawartość tłuszczu i ogrom dobrego białka. Nadal nie doceniamy tego mięsa
Reklama
Pobierz aplikację POMPONIK. Kliknij!
Polub nas na Facebooku!
Przepisy
Odkąd mam ten przepis, nie kupuję w sklepie. Na wielkanocnym stole gości biała kiełbasa domowej roboty
Składniki i produkty
To prawdziwy superfood - mają mniej cholesterolu i ogrom witamin. Jaja od tej kury są najzdrowsze
Składniki i produkty
Najbardziej niedoceniany owoc, powinniśmy go jeść łyżkami. Dobrze wpływa na serce, obniża ciśnienie
Składniki i produkty
Działa jak naturalna tarcza ochronna. Ma w sobie ogrom białka, oczyszcza i wzmacnia organizm
Przepisy
Kultowe ciasto z czasów PRL-u. Puszysty, delikatny biszkopt i kremowy budyń
Przepisy
Ciasto było hitem PRL-owskich prywatek. Dziś znów jest modne
Przepisy
Na Wielkanoc będzie jak znalazł. Delikatny sernik crème brûlée
Składniki i produkty
To zielone ziarenka mocy. Zbijają cholesterol, pomagają na bóle mięśni i głowy, dbają o sece
Składniki i produkty
Już nie pijemy jej tak często jak kiedyś, a szkoda. Zdrowy napój, który poprawia wygląd skóry i przyspiesza metabolizm
Przepisy
To ciasto w PRL-u było na każdych imieninach. Dziś wciąż robimy z sentymentem
Składniki i produkty
Ma delikatny, karmelowy smak. Mało znane warzywo jest skarbnicą witamin, działa przeciwzapalnie
Przepisy
Z lodówki wzięłam mascarpone, z miski pomarańcze. Wyszedł bajecznie kremowy i delikatny deser
Kulinarny show-biznes
Jak dobrze znasz kultowe dania z PRL-u?
Porady
Dlaczego makaron się skleja? Prosty kucharski trik uratuje potrawę