Reklama
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Więcej
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
TerazGotuje
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Interia
terazgotuje.pl
Anna Hutek-Brzezinka
Tworzę treści związane z kulinariami, zdrowiem i dietetyką. Pochodzę z Mysłowic, jestem absolwentką Dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Ekonomicznym w...
czytaj więcej
Kulinarny show-biznes
Zapłacił za dorsza, dostał inną rybę. Kucharz ostrzega, jak nie dać się nabrać w smażalniach
Przepisy
Naleśniki po turecku to nowe kulinarne odkrycie. Ile zrobisz, tyle zjecie
Reklama
Pobierz aplikację POMPONIK. Kliknij!
Polub nas na Facebooku!
Składniki i produkty
Zalej wodą i odczekaj 15 minut. Działa lepiej niż siemię lniane, czyści jelita jak odkurzacz
Porady
Wrzuć do rosołu pod koniec gotowania. Będzie złoty i klarowny jak nigdy wcześniej
Składniki i produkty
Jedna z najzdrowszych ryb, jedz dwa razy w tygodniu. Ma dużo białka, wspiera serce i poprawia nastrój
Składniki i produkty
Zrób i pij zamiast herbaty, wreszcie zaczniesz chudnąć. Napój na szybki metabolizm i dobrą pracę jelit
Przepisy
Najlepszy deser z pistacjami. Przepis przywieziony z wakacji w Turcji
Składniki i produkty
Pij z wodą zaraz po przebudzeniu. Dobrze się nawodnisz, metabiozom przyspieszy, cukier się unormuje
Dieta
Te placki sycą bardziej od ziemniaczanych. Można jeść je na diecie, na słodko i na słono
Składniki i produkty
Zrobisz z nich syrop lepszy niż z apteki. Chroni wątrobę, jelita, oczyszcza organizm i dodaje energii
Składniki i produkty
Jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych ryb. Warto jeść, gdy masz problemy ze stawami, sercem i wysokim cukrem
Przepisy
Tak dobrego chłodnika jeszcze nie jadłam. Orzeźwia i syci na bardzo długo
Przepisy
Pij, gdy masz wysokie ciśnienie i gromadzisz wodę w organizmie. Zbija też cukier i oczyszcza organizm
Przepisy
Nie mają ani ziemniaków, ani sera. Zdrowe kluski, które możesz jeść na śniadanie lub obiad
Porady
Pij codziennie na czczo, koniecznie na ciepło. Trawienie się poprawi, łatwiej będzie schudnąć
Składniki i produkty
W XVI wieku uważany za lek, w przedwojennej Polsce był luksusem. Dziś albo uwielbiasz, albo omijasz z daleka