cielęcina
(Kuchnia ,mięso)- Wszystkie (5)
- Artykuły (5)
Artykuły (5)
-
Mięso o wiele zdrowsze i niebo smaczniejsze od indyka, ale rzadko kupujemy. Na kotlety nie najlepsze
- Poniedziałek, 3 listopada (15:30)
-
Pradziadek naszego schabowego. Mięso po usmażeniu jest naprawdę soczyste
- Poniedziałek, 6 października (18:30)
-
Pierwszy jadłam u znajomych w Wiedniu. Teraz często robię na niedzielny obiad, rodzina jest zachwycona
- Piątek, 19 września (14:30)
-
Mięso bez antybiotyków, lepsze niż wołowina. Kotlety wychodzą wybitne - delikatne jak puch
- Wtorek, 6 maja (14:30)
-
Uchodzi za rarytas wśród mięs, ale rzadko jadamy. Lekkostrawne, bez grama tłuszczu
- Wtorek, 11 marca (11:30)




