porady
- Wszystkie (5)
- Artykuły (5)
Artykuły (5)
-
Mój sposób na gotowanie brokułów. Zawsze są chrupiące, nigdy nie rozpadają się
- Niedziela, 7 lipca (10:30)
Gotowanie brokułów to pozornie banalna czynność. W końcu wystarczy się trzymać określonego czasu. Jednak, gdy przychodzi co do czego, to warzywo po obróbce termicznej raz wychodzi za...porady -
Jak schudnąć w 2 tygodnie? Takie produkty pozwolą ci zrzucić oponkę
- Wtorek, 11 czerwca (18:30)
Marzenie o szczupłej i zgrabnej sylwetce wydaje się dla wielu nierealne do osiągnięcia. Warto jednak wiedzieć, że przy odpowiedniej diecie oraz ćwiczeniach, wszystko jest możliwe....dieta, porady -
Zostawiam na noc w czajniku, rano jest jak nowy. Odkamieniam bez octu
- Niedziela, 9 czerwca (18:30)
Kamień w czajniku to popularny problem, z którym spotyka się praktycznie każdy, kto korzysta z urządzenia. Jego obecność nie tylko pogarsza smak wody, ale również może wpływać na...porady -
Zagęszczasz gulasz mąką? Makłowicz mówi, że to kulinarny grzech i podaje swój sposób
- Niedziela, 9 czerwca (12:30)
Gulasz to węgierskie danie, które w kuchni polskiej pojawia się niezwykle często. Gęsty, zawiesisty sos oraz miękkie i kruche kawałki mięsa — potrawa ta ma wielu fanów, a w każdym domu...przepisy, porady -
Takich truskawek nie jedz pod żadnym pozorem. Od razu do kosza
- Czwartek, 9 maja (10:30)
Sezon na truskawki już się zbliża. Z tego powodu przypominamy jak zadbać o te owoce, zanim przejdziemy do ich jedzenia lub obróbki. Okazuje się, że jeśli chcemy uniknąć negatywnych...owoce, porady