torty
- Wszystkie (28)
- Artykuły (28)
Artykuły (28)
-
W domu zrobisz go taniej. Idealna masa do ciast bożonarodzeniowych
- Czwartek, 4 grudnia (18:30)
-
Świąteczny Kopiec Kreta. Puszysta i lekka propozycja zamiast makowców i serników
- Środa, 3 grudnia (18:30)
-
Wygląda jak z najlepszej cukierni. Po przekrojeniu usłyszysz tylko zachwyty
- Piątek, 21 listopada (18:30)
-
Aksamitny i puszysty krem czekoladowy. Każdy marzy o takim deserze
- Środa, 12 listopada (18:30)
-
Niepozorne ciasto, które przetrwało wieki. Bez masła i proszku do pieczenia, a puszyste
- Piątek, 17 października (18:30)
-
Sekret słynnego tortu z XIX wieku. Wygląda luksusowo, smakuje obłędnie
- Środa, 8 października (18:30)
-
Miękki jak puch, czekoladowy spód i kawa. Nowa wersja cappuccino to moje odkrycie
- Wtorek, 9 września (16:30)
-
Elegancki deser bez pieczenia. Prosty, a wygląda jak dzieło sztuki
- Sobota, 23 sierpnia (17:30)
-
Kremowa masa, biszkopt i galaretka z owocami. Ciasto Baronówna na lato
- Wtorek, 12 sierpnia (18:30)
-
Ciasto Droga Mleczna w nowej odsłonie. Teraz jest bardziej wilgotne
- Sobota, 12 lipca (18:30)
-
Wilgotny biszkopt i aksamitny krem. Wcale nie wychodzi przesłodzony
- Wtorek, 8 lipca (18:30)
-
Najlepsze ciasto na upalne dni. Karpatka z owocowym dodatkiem, której nie sposób się oprzeć
- Czwartek, 3 lipca (11:30)
-
Zalewam truskawki prostą czekoladową masą. Ciasto jest tak pyszne, że znika w tym samym dniu
- Piątek, 27 czerwca (14:30)
-
Taki deser smakuje każdemu. Jest lekki jak puch i nie za słodki
- Poniedziałek, 23 czerwca (18:30)
-
Ciasto, które zrobisz z zamkniętymi oczami. Letni klasyk na słodko
- Sobota, 21 czerwca (17:30)
-
Lekkie jak chmurka, pełne smaku. Ciasto, które znika w kilka minut
- Sobota, 14 czerwca (18:30)
-
Jeden z najpilniej strzeżonych przepisów na świecie. Czekoladowy Tort Sachera możesz zrobić w domu
- Sobota, 22 lutego (18:30)
-
Łabądek lekki jak puch. Ciasto jest wilgotne, a krem rozpływa się w ustach
- Piątek, 21 lutego (10:30)
-
Stworzony dla węgierskiego księcia. Tort Esterhazy zachwyca smakiem i wyglądem
- Wtorek, 18 lutego (18:30)
-
Spektakularne Ciasto Żyrafa. Dla miłośników kawy, czekolady i budyniu
- Sobota, 18 stycznia (18:30)



















