Wielkanoc
- Wszystkie (3)
- Artykuły (3)
Artykuły (3)
-
Co roku na Wielkanoc robię majonez z przepisu Magdy Gessler. Gęsty, kremowy, o niepowtarzalnym smaku
- Dzisiaj, 12 marca (12:30)
Wielkanoc to święto, gdzie na stole królują głównie jajka. A jak jajka, to musi być także majonez. Ja zawsze, co roku, robię go z przepisu Magdy Gessler. Za każdym razem wychodzi gęsty i...Wielkanoc, dodatki -
Jedna z najzdrowszych zup. Działa jak probiotyk, odkwasza organizm
- Wczoraj, 11 marca (13:30)
Polski żurek, oparty na fermentowanym zakwasie, to nie tylko smak tradycji, ale i naturalny probiotyk. Wspomaga jelita, wzmacnia odporność i dostarcza cennych składników odżywczych. Jeśli...zupa, Wielkanoc -
Nie czekam do Wielkanocy. Często piekę babkę bawarską na śniadanie
- Sobota, 8 marca (16:30)
Kiedyś tę babkę podawałam tylko na śniadanie wielkanocne. Z rodziną zawsze czekaliśmy, kiedy znowu będziemy mogli ją zjeść. W końcu to przerwałam i już nie czekam do Wielkanocy. Często...Wielkanoc, śniadania