kuchnia czeska
- Wszystkie (5)
- Artykuły (5)
Artykuły (5)
-
Czeska zupa ziemniaczana. Dwa dodatki czynią ją sycącą i pyszną
- Piątek, 29 listopada (18:30)
-
Do placków ziemniaczanych dodaj 2 składniki. Wyjdą pyszne bramboraki
- Poniedziałek, 23 września (12:30)
-
W tych kotletach nie ma grama mięsa. Chrupiące, pikantne, z kremową masą
- Piątek, 6 września (18:30)
-
Są bardziej pożywne niż te na słodko. Spróbuj wytrawnych knedli
- Czwartek, 25 lipca (10:30)
-
Czeskie mielone są wybitne. Całą robotę robi nieoczywista panierka
- Poniedziałek, 1 lipca (18:30)
Kuchnia czeska posiada wielu fanów. Zwykle kojarzona jest ze smażonym serem, mięsnymi potrawami oraz surówką z kapusty. W rzeczywistości kryje w sobie sporo niespodzianek, które mamy...kotlety, kuchnia czeska