gulasz
- Wszystkie (9)
- Artykuły (9)
Artykuły (9)
-
Gulasz z grzybów z piekarnika. Przepis przywiozłam z Budapesztu
- Piątek, 15 listopada (11:30)
-
Wystarczy dodać łyżkę napoju, a mięso w gulaszu błyskawicznie zmięknie. Będzie się rozpływać w ustach
- Sobota, 9 listopada (11:30)
-
Jesienne chili con carne. Bez tego dodatku nie może się obejść
- Wtorek, 29 października (18:30)
-
Ostre, rozgrzewające chili fajita. W sam raz na jesienne chłody
- Piątek, 18 października (16:30)
-
Robię na specjalne okazje. Rozgrzewające, gęste i aromatyczne danie nie ma sobie równych
- Czwartek, 17 października (16:30)
-
Rozgrzewa bardziej niż rosół i żurek. Gruzińska zupa to najlepsze danie na chłodne dni
- Wtorek, 8 października (14:30)
Treściwa i rozgrzewająca. Gruzińska zupa charczo to danie idealne na pierwsze chłodne dni. Przygotujesz ją prosto i szybko z dobrze znanych składników. Twoja kuchnia raz-dwa wypełni się...zupa, gulasz -
Na jego cześć odbywa się festiwal. Gulasz z 3 rodzajów mięs syci i rozgrzewa
- Sobota, 7 września (12:30)
-
Przepis na czaszuszuli przywiozłam z wakacji w Gruzji. Lepszego nie jadłam
- Czwartek, 29 sierpnia (18:30)
Aromatyczna, rozgrzewająca i po prostu pyszna. Kuchnia gruzińska może wydawać się z początku obca, ale jej cechy sprawiają, że szybko zdobywa serce smakoszy. Receptury, które w niej...gulasz -
Strzelczyk robi wyśmienitą kiełbaśnicę. Doskonała na obiad i do słoika
- Piątek, 2 sierpnia (18:30)