podroby
- Wszystkie (4)
- Artykuły (4)
Artykuły (4)
-
W PRL-u były przysmakiem, dziś mało kto kupuje. Szkoda, bo gulasz wychodzi mistrzowski
- Dzisiaj, 26 lutego (09:30)
-
Zdrowe i pełne białka mięso, o którym zapomnieliśmy. Najlepiej smakuje w gulaszu
- Środa, 12 lutego (14:30)
Dawniej traktowane jak rarytas, a dzisiaj zapomniane, niedoceniane i rzadko pojawiające się na polskich stołach. Tymczasem dobrze przyrządzone płucka nie tylko świetnie smakują, ale...podroby -
Wyborne smarowidło do kanapek. Pyszna i prosta pasta z wątróbki i sera
- Sobota, 30 listopada 2024 (08:30)
W wielu domach kanapki są posiłkiem, który przynajmniej raz musi pojawić się w codziennym jadłospisie. Obecnie coraz częściej zamiast masła, smaruje się je z przeróżnymi pastami. Nie...podroby -
Zapomniane mięso na rosół, rzadko kupujemy. Przywołuje smak i zapach dzieciństwa
- Poniedziałek, 4 listopada 2024 (16:30)