Reklama
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Więcej
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
TerazGotuje
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Interia
terazgotuje.pl
Składniki i produkty
Składniki i produkty
Składniki i produkty
Najzdrowsze węglowodany na świecie. Wspiera serce, redukuje stany zapalne i obniża cukier
Składniki i produkty
Herbata angielskiego hrabiego. Poprawia trawienie, obniża ciśnienie i wycisza
Reklama
Pobierz aplikację POMPONIK. Kliknij!
Polub nas na Facebooku!
Składniki i produkty
Wystarczy zjeść kilka dziennie. Mają dużo żelaza, dodają energii, działa na skórę jak kolagen
Składniki i produkty
Złoty owoc dla serca, możesz jeść świeży i suszony. Ma dużo potasu i beta-karotenu
Składniki i produkty
Idealna przekąska nie tylko dla seniora. Dodają energii, poprawiają wzrok i pomagają w zasypianiu
Składniki i produkty
Pomoże zgubić oponkę do wakacji. Seniorzy też powinni jeść regularnie
Składniki i produkty
Bez grama kofeiny, ale doskonale pobudza. Ma dużo potasu, reguluje cukier, jest świetna na pamięć
Składniki i produkty
Kawa, po którą rzadko sięgamy, a szkoda. Ma dużo błonnika, reguluje pracę jelit
Składniki i produkty
Babcia zrywała w ogrodzie, a potem parzyła herbatę. Pomagała na bóle żołądka, przeziębienie i oczyszczenie organizmu
Składniki i produkty
Doskonały do potraw i do picia. Podkręca metabolizm, oczyszcza organizm, obniża cukier
Składniki i produkty
Mają dużo witaminy A i żelaza, wspomagają odchudzanie. Warto dodawać do potraw, jeśli masz kłopoty z krążeniem
Składniki i produkty
Słynny miód z Roztocza. Działa jak plaster na jelita, wzmacnia odporność, wspiera krążenie
Składniki i produkty
Tych kwiatów nie brakuje w ogrodach. Mało kto wie, że można z nich przygotować lemoniadę
Składniki i produkty
Włosi jedzą w sałatkach i z makaronem. Pomaga kontrolować cukier, ma dużo witamin
Składniki i produkty
W Hiszpanii to prawdziwy przysmak, my nie jadamy. Mają mnóstwo żelaza i dobrego białka
Składniki i produkty
Nasze prababcie dodawały do rosołu, my traktujemy jak chwast. Pomaga na niestrawność i przeziębienie