Reklama
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Więcej
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
TerazGotuje
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Interia
terazgotuje.pl
Składniki i produkty
Składniki i produkty
Składniki i produkty
Za granicą to drogi delikates, u nas kosztują niewiele. Owoce, które chronią serce, leczą anemię i podnoszą odporność
Składniki i produkty
Azjatki jedzą na potęgę, bo wygładzają zmarszczki. "Łzy brzoskwini" dobrze działają też na jelita
Reklama
Pobierz aplikację POMPONIK. Kliknij!
Polub nas na Facebooku!
Składniki i produkty
Jest w płatkach śniadaniowych, oleju, mące. Syci na długo, wspomaga serce i trawienie
Składniki i produkty
Pochodzi z tropików, ale u nas jest w każdym sklepie. Ma niewiele kalorii, wspomaga trawienie, dobry dla cukrzyków
Składniki i produkty
Pij regularnie, gdy bolą cię stawy. Szybko poczujesz ulgę
Składniki i produkty
Zapomniany owoc, który kiedyś jedzono głównie zimą. Pomaga na problemy z żołądkiem, choroby serca i kamienie w nerkach
Składniki i produkty
Jedz zamiast słodyczy, mają dużo błonnika, potasu i magnezu. 3 sztuki dziennie wystarczą
Składniki i produkty
Mają dużo żelaza, dodają energii, działa na skórę jak kolagen. Wystarczy zjeść kilka dziennie
Składniki i produkty
Kup więcej, gdy jest w promocji. Jest o niebo lepsza od dorsza, po zjedzeniu długo czujesz sytość
Składniki i produkty
Mniej popularny niż jego sławny brat. Możesz chrupać na surowo, ma dużo potasu, zapobiega miażdżycy i cukrzycy
Składniki i produkty
Od wieków uznawane jest za jedno z najzdrowszych mięs. Chude, lekkostrawne i wysokobiałkowe
Składniki i produkty
Wygląda jak pietruszka, ale smakuje jak ostrygi. Najlepszy i zdrowy zamiennik ryżu i ziemniaków
Składniki i produkty
Zamiast ziemniaków dla seniora i cukrzyka. Poprawia trawienie, dodaje energii i działa jak prebiotyk
Składniki i produkty
Używał jej król Władysław Jagiełło. Pomaga na bóle reumatyczne, szczypta dodana do mleka pomaga zasnąć
Składniki i produkty
Starożytni Rzymianie mylili go z marchewką. My wciąż nie doceniamy, choć jest super zdrowy i ma orzechowy posmak
Składniki i produkty
Francuzi uwielbiają jej aromat, dodają do jajek, drobiu i sałatek. Oczyszcza wątrobę, poprawia wzrok i wygląd skóry