Reklama
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Więcej
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
TerazGotuje
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Interia
terazgotuje.pl
Agnieszka Tkacz
Absolwentka Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej na Uniwersytecie Jagiellońskim. Z natury optymistka i ekstrawertyczka. Uwielbia próbować nowych rzeczy, a kuchnia to jej...
czytaj więcej
Składniki i produkty
Smakuje jak połączenie truskawki i ananasa. Pomaga w leczeniu nadciśnienia, wątroby, działa na odporność
Przepisy
Najlepsze pierniczki, jakie robiłam. Można je jeść zaraz po upieczeniu, rozpływają się w ustach
Reklama
Pobierz aplikację POMPONIK. Kliknij!
Polub nas na Facebooku!
Przepisy
Rozgrzewa lepiej niż rosół, syci na wiele godzin. Zupa idealna na jesienno-zimową chandrę
Przepisy
U babci zawsze jedliśmy ze świeżym chlebem. Teraz robię smalec z jabłkiem z jej przepisu
Przepisy
Kultowe danie mięsne z PRL-u. W sam raz na andrzejkową imprezę
Składniki i produkty
Czym różni się dżem od konfitur? Co jest lepsze i zdrowsze?
Przepisy
Zrób na obiad albo na imprezę. Świętokrzyskie byki zrobią furorę na każdym stole
Składniki i produkty
Te jajka są najlepsze dla małych dzieci, seniorów i alergików. Mają cztery razy więcej karotenu niż kurze
Przepisy
Chleb, który pomaga w odchudzaniu i obniża cholesterol. Zrób go w domu
Przepisy
Kremowa jajecznica po francusku. Po takim śniadaniu zgłodniejesz dopiero w porze obiadowej
Przepisy
Okonomiyaki - japońskie placuszki z kapusty. Może je jeść z tym, co najbardziej lubisz
Składniki i produkty
Naturalne podpora dla serca i skóry. "Złoty" owoc możesz jeść nawet ze skórką
Przepisy
Zapiekane naleśniki. Puszyste i kremowe jak najlepszy sernik
Przepisy
Na imprezie andrzejkowej zawsze się sprawdza. Nie tylko panowie są zachwyceni
Składniki i produkty
Ma niski indeks glikemiczny, mnóstwo błonnika i witamin. W tej sałatce nie poczujesz jej specyficznego smaku
Przepisy
Zupa na jesienny chłody. "Wkładka" jest tak treściwa, że nie potrzeba drugiego dania