Reklama
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Więcej
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
TerazGotuje
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Interia
terazgotuje.pl
Agnieszka Tkacz
Absolwentka Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej na Uniwersytecie Jagiellońskim. Z natury optymistka i ekstrawertyczka. Uwielbia próbować nowych rzeczy, a kuchnia to jej...
czytaj więcej
Przepisy
Pierwszy raz zrobiłam keczup z dyni. Jest aromatyczny i bardzo zdrowy
Przepisy
Przetestowałam ulubione śniadanie króla Karola III. Jajka, szpinak, mnóstwo sera i na tym nie koniec
Reklama
Pobierz aplikację POMPONIK. Kliknij!
Polub nas na Facebooku!
Składniki i produkty
Jak czyścić rydze? Tylko ten sposób gwarantuje, że piasek nie zgrzyta miedzy między zębami podczas jedzenia potraw
Przepisy
Dyniowe pączusie z dziurką. Rozpływają się w ustach i są zdrowsze od klasycznych
Porady
Dwa sprawdzone sposoby na mrożenie kani. Będą smakować jak świeżo zerwane
Porady
Żucie liści pomaga na ból gardła i kaszel. Potrawom i napojom nadaje wyjątkowego smaku
Porady
Jak długo trzeba gotować grzyby? Maślaki gotujesz inaczej niż prawdziwki
Przepisy
Dodaj do owsianki zamiast zwykłego mleka. Zmniejszy apetyt, obniży poziom cukru i doda energii
Przepisy
Udoskonaliłam przepis babci na domowy ocet jabłkowy. Oprócz miodu dorzucam jeszcze jeden nietypowy składnik
Przepisy
Rozgrzewa bardziej niż rosół i żurek. Gruzińska zupa to najlepsze danie na chłodne dni
Składniki i produkty
Żadne serki czy wędliny. Teraz z menu nie wychodzi u mnie pasta do chleba z pieczonych buraków
Przepisy
Miąższ tych grzybów ma mnóstwo białka. W sezonie piekę je w specjalnym sosie, są wybitne
Składniki i produkty
Bezbłędnie zbija cholesterol i reguluje poziom cukru. Ten ocet to moje ostatnie odkrycie, robię spory zapas
Porady
Przepis na rosół z kurczaka ma od kolegi, który jest szefem kuchni. Ma smak beztroskiego dzieciństwa
Przepisy
Jesienią ruskie odstawiamy na boczny tor. W naszym domu królują pierogi z pysznym farszem
Przepisy
Najlepsze konfitury na świecie z przepisu babci. Tajemnicą ich smaku jest jesienny owoc