Reklama
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Więcej
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
TerazGotuje
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Interia
terazgotuje.pl
Agnieszka Tkacz
Absolwentka Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej na Uniwersytecie Jagiellońskim. Z natury optymistka i ekstrawertyczka. Uwielbia próbować nowych rzeczy, a kuchnia to jej...
czytaj więcej
Przepisy
Serowo-dyniowa zebra z makowym twistem. Ciasto rozpływa się w ustach
Przepisy
Kruche rogaliki z orzechami i dżemem. Rugelach to moje najnowsze słodkie odkrycie
Reklama
Pobierz aplikację POMPONIK. Kliknij!
Polub nas na Facebooku!
Przepisy
Już nastawiam ciasto na staropolski piernik dojrzewający. Z przepisu mojej babci wychodzi wybitny
Przepisy
Na Wszystkich Świętych zrobię gołąbki po żydowsku. Rodzina je uwielbia
Składniki i produkty
Już kilka sztuk dziennie zbija poziom cukru i dostarcza solidną dawkę potasu. Robię z nich wyśmienitą sałatkę
Dieta
Jeden z najzdrowszych napojów. W dzieciństwie to była codzienność, dziś rzadko pijemy
Przepisy
Wyśmienity do sałatek i kanapek. Tak aromatycznego majonezu nigdy wcześniej nie jadłam
Przepisy
Odrobina gałki muszkatołowej podbija smak jesiennej zupy. Robię przynajmniej raz w tygodniu
Przepisy
Już wiem, co podam na Wszystkich Świętych do kawy. Ciasto Dotyk Anioła smakuje niewiarygodnie
Dieta
Remedium na jesienne infekcje, wzmacniacz odporności. Najlepiej działa, gdy piję na czczo
Przepisy
Grzyby po kaszubsku to nr 1 wśród imprezowych przekąsek. Przepis rozdałam już rodzinie i znajomym
Przepisy
Moja babcia dodawała do zalewy tajemniczy składnik. Marynowane rydze pierwsze znikały z jej spiżarni
Przepisy
Bez tej marmolady nie mogę się obejść. Ma mniej kalorii niż klasyczna i korzenny twist
Dieta
Ostre, rozgrzewające chili fajita. W sam raz na jesienne chłody
Dieta
Działa jak naturalna aspiryna, pomaga przy infekcjach. Mało kto wie, że warto go pić podczas odchudzania
Przepisy
Klarowny i niezwykle aromatyczny. Barszcz z suszonych prawdziwków z przepisu mojej mamy