Reklama
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Więcej
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
TerazGotuje
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Interia
terazgotuje.pl
Agnieszka Tkacz
Absolwentka Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej na Uniwersytecie Jagiellońskim. Z natury optymistka i ekstrawertyczka. Uwielbia próbować nowych rzeczy, a kuchnia to jej...
czytaj więcej
Składniki i produkty
Wciąż za mało doceniany i za rzadko jemy. Sycący, dobry na serce i dla cukrzyków
Przepisy
Rosół poszedł w odstawkę. Teraz na weselach i komuniach ta zupa jest hitem
Reklama
Pobierz aplikację POMPONIK. Kliknij!
Polub nas na Facebooku!
Przepisy
W PRL-u był przysmakiem, jadano zamiast jajecznicy. Dziś nawet nie chcemy spojrzeć
Przepisy
Pij przed snem, będziesz spać jak niemowlę. Działa jak melatonina
Przepisy
Pyszny, domowy kolagen. Pij codziennie, na skórę działa jak botoks, dobrze wpływa na stawy
Składniki i produkty
Przepis na syrop z mniszka jest w naszym domu od pokoleń. Najlepsze lekarstwo na ból gardła i kaszel
Przepisy
Prosta przekąska ze szparagami. Na grilla i ciepłą kolację w sam raz
Przepisy
Zjesz na Podlasiu, ale wywodzi się z Ukrainy. Treściwa zupa, którą naje się cała rodzina
Dieta
Superowoc, który chroni wątrobę. Wzmacnia też odporność, ma działanie przeciwbólowe
Przepisy
Tak dobrej napoleonki jeszcze nie jadłaś. Znika z talerzy do ostatniego okruszka
Składniki i produkty
Reguluje pracę jelit, pomaga w odchudzaniu. Mało znana fasola, którą mogą jeść cukrzycy
Przepisy
Mdlejącego Imama robię, gdy tylko zaczyna się sezon na bakłażana. Zrób, pokochasz od pierwszego kęsa
Składniki i produkty
Z powodzeniem może zastąpić ziemniaki. Jest dobry dla serca, poprawia trawienie i wygląd skóry
Składniki i produkty
Francuzi uwielbiają jej ostry aromat, dodają do ryb i drobiu. Poprawia wzrok i wygląd skóry
Przepisy
Ukochany deser króla Jana III Sobieskiego. Zrób według starej receptury, nie pożałujesz
Składniki i produkty
Dodaj łyżkę napoju w trakcie gotowania. Mięso w gulaszu będzie rozpływać się w ustach