Reklama
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Więcej
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
TerazGotuje
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Interia
terazgotuje.pl
Anna Hutek-Brzezinka
Tworzę treści związane z kulinariami, zdrowiem i dietetyką. Pochodzę z Mysłowic, jestem absolwentką Dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Ekonomicznym w...
czytaj więcej
Porady
Ścieram na tarce i dodaję do mielonych. Wychodzą soczyste i delikatne jak puch
Przepisy
Roladki z szynki na śniadanie wielkanocne. Znikną z talerza pierwsze
Reklama
Pobierz aplikację POMPONIK. Kliknij!
Polub nas na Facebooku!
Przepisy
Kiedyś jadali ją tylko biedni. Dziś wróciła na polskie stoły, jest symbolem dobrego smaku
Porady
Kawę warto pić w tych godzinach. Naukowcy twierdzą, że najlepiej chroni serce i układ krążenia
Składniki i produkty
O niebo lepszy od ciecierzycy, ale mało znany. Zrobisz kotlety pożywniejsze od schabowych
Składniki i produkty
Polski super owoc na zdrowe serce, problemy z ciśnieniem i jelitami. Szkoda, że wciąż zapomniany
Składniki i produkty
Z garści młodych liści parzę herbatkę na wiosenne osłabienie. Dodaje energii, zmniejsza niepokój
Składniki i produkty
Ma niewiele ości i tłuszczu, nie śmierdzi tranem. Kup, jak tylko zobaczysz w sklepie
Przepisy
Zakwas na wielkanocny żurek dla zapominalskich. Będzie gotowy po 3 dniach
Składniki i produkty
Wszyscy piją z buraków, a ja robię z innego warzywa. Ten zakwas to płynne złoto
Kulinarny show-biznes
Nie ma klasyków, za to jest kawior z bakłażana. Taste Atlas wybrał 5 najlepszych potraw z Podlasia
Składniki i produkty
Zrób tani domowy kolagen na stawy i zmarszczki. Jego działanie przyspiesza jedzenie znanego warzywa
Porady
Babka wyjdzie puszysta i lekka jak chmurka, żadnego zakalca. Patent jest prosty
Przepisy
Regularnie robię na niedzielny obiad. Rodzina sama prosi, tak im posmakowało
Składniki i produkty
Ma delikatną konsystencję i orzechowy smak. Uzupełnia żelazo, wspiera układ nerwowy i serce
Porady
Jajka białe czy brązowe? Czy kolor skorupki wpływa na smak jajka?