Reklama
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Więcej
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
TerazGotuje
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Interia
terazgotuje.pl
Anna Hutek-Brzezinka
Tworzę treści związane z kulinariami, zdrowiem i dietetyką. Pochodzę z Mysłowic, jestem absolwentką Dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Ekonomicznym w...
czytaj więcej
Składniki i produkty
Z Grecji i Turcji smakują najlepiej. Zbijają wysokie ciśnienie, cholesterol, wzmacniają kości
Składniki i produkty
Już dojrzewają na drzewach. Mają delikatny miąższ, są soczyste, bez kwaśnych nut, na mus do naleśników idealne
Reklama
Pobierz aplikację POMPONIK. Kliknij!
Polub nas na Facebooku!
Składniki i produkty
Mamy ich w bród, a głównie jedzą ptaki. Te owoce działają jak tarcza dla naszej odporności
Dieta
Jedz zamiast słodkiego deseru. Jelita zaczną dobrze pracować, w pasie ubędzie centymetrów, a skóra będzie promienna
Porady
Bez masła, oleju czy innego tłuszczu. Jajka usmażysz na popularnym warzywie
Dieta
Szklanka dziennie buduje nie tylko odporność. Chroni serce i pomaga w odchudzaniu
Składniki i produkty
Dodaj 2 łyżki tych owoców do jogurtu lub owsianki. Zbudujesz odporność, zapanujesz na wysokim ciśnieniem i cukrem
Składniki i produkty
„Złote jagody” pojawiły się w Biedronce. Zrobisz z nich pyszny dżem, o niebo lepszy niż morelowy
Porady
Zawsze wrzucam do słoika z grzybami. Pół łyżeczki wystarczy, by nie pleśniały i zachowały aromat
Składniki i produkty
Pij codziennie zamiast herbaty. Apetyt przyhamuje, w pasie będzie mniej centymetrów, odporność się poprawi
Przepisy
Wykładam borówki na ciasto i zalewam masą budyniową. Szybki deser na weekend
Składniki i produkty
Złoty owoc dla serca, możesz jeść świeży i suszony. Ma dużo potasu i magnezu
Składniki i produkty
To nie dynia, ani słonecznik. Upraż na patelni i zrób zdrową przekąskę
Składniki i produkty
Najlepsze orzechy dla serca. Wspierają tarczycę, pracę mózgu, dbają o skórę
Składniki i produkty
Jest jednym z najzdrowszych warzyw świata, niestety wciąż mało jej jemy. Idealna do kanapek i sałatek
Składniki i produkty
W PRL-u pił prawie każdy, dziś zapomniany. Szklanka dziennie do obiadu rozrusza jelita i wesprze trawienie