Reklama
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Więcej
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
TerazGotuje
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Interia
terazgotuje.pl
Karolina Słodkiewicz
Jestem absolwentką filologii polskiej na Uniwersytecie Łódzkim. Pierwsze doświadczenie zawodowe zdobywałam jeszcze podczas studiów w radiu, gdzie odbywałam praktyki, a później...
czytaj więcej
Przepisy
Przywołują smak dzieciństwa i beztroski. Papatacze robię tylko z przepisu babci
Dieta
Chude mięso dobre dla sercowców i cukrzyków. Włącz do diety, gdy się odchudzasz
Reklama
Pobierz aplikację POMPONIK. Kliknij!
Polub nas na Facebooku!
Przepisy
Ta pieczeń robi furorę na wielkanocnym stole. Terrina z pistacjami to kulinarny majstersztyk
Składniki i produkty
Zapomniane, choć bardzo zdrowe warzywo. Poprawia pamięć, na stłuszczoną wątrobę działa jak balsam
Składniki i produkty
W Skandynawii się zajadają, u nas karmi się zwierzęta. Dobrze działa na serce, odporność i jelita
Składniki i produkty
Jedno z najzdrowszych warzyw, ale mało popularne. Ma mnóstwo witamin, pomaga w odchudzaniu i chroni przed rakiem
Przepisy
Puszysta i delikatna jak puch. Babka ze specjalnym dodatkiem będzie hitem Wielkanocy
Składniki i produkty
W Chorwacji to prawdziwy przysmak, my nie doceniamy. Warzywo dla diabetyków, walczących z anemią i wysokim ciśnieniem
Porady
Najszybsze ciasto drożdżowe. Wyrośnie poza miskę, każdemu się uda
Składniki i produkty
Najzdrowsze warzywo na świecie. Cukrzyk powinien robić z nią kanapki i sałatki
Przepisy
Najpyszniejsza karpatka na świecie. Zrobisz, zanim koleżanka przyjdzie na kawę
Składniki i produkty
Jedno z najzdrowszych, ale bardzo niedocenianych warzyw. Niezastąpiony na jelita i układ krążenia
Przepisy
Puszysta i delikatna jak puch, zrobisz ją w 10 minut. Długo zachowuje świeżość
Porady
Przestań dodawać do owsianki. Niszczysz swoje zdrowe śniadanie
Przepisy
Zakwas na żurek z przepisu mojej babci. Ta zupa przywołuje smak dzieciństwa
Porady
Najgorszy ser do sernika. Omijaj szerokim łukiem, bo będzie kulinarna klapa