Reklama
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Więcej
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
TerazGotuje
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Interia
terazgotuje.pl
Karolina Słodkiewicz
Jestem absolwentką filologii polskiej na Uniwersytecie Łódzkim. Pierwsze doświadczenie zawodowe zdobywałam jeszcze podczas studiów w radiu, gdzie odbywałam praktyki, a później...
czytaj więcej
Składniki i produkty
Ten ser powinni jeść zwłaszcza seniorzy. Wzmacnia kości, poprawia pracę mózgu, serca oraz wzrok
Składniki i produkty
Jedz, nie żałuj sobie. Spala tłuszcz, przeciwdziała osteoporozie, a nawet poprawia nastrój
Reklama
Pobierz aplikację POMPONIK. Kliknij!
Polub nas na Facebooku!
Składniki i produkty
Skarb włoskiej kuchni. Można jeść zamiast mięsa, ma kremową konsystencję i lekko orzechowy smak
Składniki i produkty
Na Cyprze to przysmak, grillowany smakuje jeszcze lepiej. Ma dużo białka, witamin, nie zawiera błonnika
Przepisy
Przepyszne kotlety lepsze od mielonych. Sos z nietypowym składnikiem podbija ich smak
Przepisy
Zielona pasta bez grama konserwantów. Do rosołu dodaję obowiązkowo
Przepisy
Najlepsze ciasto z rabarbarem jakie jadłam. Kruche, soczyste, rozpływa się w ustach
Porady
Drób, wieprzowina, a nawet wołowina - każde będzie mięciutkie. Marynata z popularnego napoju jest niezastąpiona
Przepisy
Ogórki gruntowe są już w warzywniakach. Mam świetny przepis na szybkie małosolne
Przepisy
Najlepsza cukinia faszerowana jaką jadłam. Smakuje jak ulubiona potrawa Polaków
Przepisy
Jabłka zalewam masą budyniową. Ta pyszna i szybka szarlotka znika ze stołu natychmiast
Kulinarny show-biznes
Ciasto na pierogi Magdy Gessler. Wypróbowałam wiele przepisów, ten jest wybitny
Składniki i produkty
Chrupiąca przekąska o lekko orzechowym smaku. Ma niewiele kalorii, pomaga przy zaparciach
Porady
Na greckiej wyspie piją codziennie i żyją po 100 lat. Przepis na kawę długowieczności
Przepisy
Przepis dostałam od koleżanki z Ukrainy. Rodzina już nie chce innych mielonych
Porady
Idealnie kruche ciasto. Szarlotka wychodzi tak dobra, że migiem znika z blachy