Reklama
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Więcej
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
TerazGotuje
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Interia
terazgotuje.pl
Karolina Słodkiewicz
Jestem absolwentką filologii polskiej na Uniwersytecie Łódzkim. Pierwsze doświadczenie zawodowe zdobywałam jeszcze podczas studiów w radiu, gdzie odbywałam praktyki, a później...
czytaj więcej
Porady
Kiedy solić wątróbkę, żeby była miękka i soczysta? Zastosuj stary kucharski trik
Przepisy
Ta pasta jest tak dobra, że można jeść łyżkami. Rozkosznie kremowa, lekko ostra
Reklama
Pobierz aplikację POMPONIK. Kliknij!
Polub nas na Facebooku!
Przepisy
Wreszcie zrobiłam bieszczadzki zawyłec. Przepis dostałam od koleżanki z Ustrzyk Dolnych
Przepisy
Cała rodzina naje się do syta. Prosty i szybki obiad na Środę Popielcową
Składniki i produkty
Mięso zdrowsze i smaczniejsze od wieprzowiny. Dobre dla serca, na wzrok i odporność
Dieta
Dodaj łyżeczkę mało znanego produktu do porannej kawy, serce będzie wdzięczne. I talia się wysmukli
Przepisy
Już nie obtaczam mielonych w bułce tartej. W tej wersji są zdrowsze i chrupią aż miło
Przepisy
Sałatka z kaszą gryczaną na odchudzanie. Prosty przepis, kilogramy szybko lecą w dół
Przepisy
Popisowe roladki wołowe. Delikatne mięso i chrupiące warzywa w środku
Składniki i produkty
To nie są zwykłe kiełki. Powinni je jeść cukrzycy, kobiety w menopauzie, mają też właściwości przeciwzapalne
Porady
Niewielka zmiana, a robi ogromną różnicę. Magda Gessler robi mizerię tylko w ten sposób
Składniki i produkty
W PRL-u były przysmakiem, dziś mało kto kupuje. Szkoda, bo gulasz wychodzi mistrzowski
Przepisy
Takiego rosołu jeszcze w twoim domu nie podawali. Przepis pochodzi z 1917 roku
Składniki i produkty
Łączy nuty cynamonu, goździków i gałki muszkatołowej. Anglicy nazywają je „allspice”
Składniki i produkty
W warzywniaku nie zwracamy uwagi, a szkoda. Ma ogrom witaminy C, oczyszcza organizm i wzmacnia odporność
Składniki i produkty
Uznawane za jedno z najzdrowszych mięs, ale rzadko jemy. Dobre dla osób z chorobami serca i nadwagą