Reklama
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Więcej
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
TerazGotuje
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Interia
terazgotuje.pl
Redakcja
Karolina Słodkiewicz
Karolina Słodkiewicz
Przepisy
Cięte kluseczki z awokado to moje nowe kulinarne odkrycie. Z czosnkiem i pietruszką to niebo w gębie
Porady
Korzenna nalewka na odporność z przepisu babci Jadzi. W moim domu robimy ją od lat
Reklama
Pobierz aplikację POMPONIK. Kliknij!
Polub nas na Facebooku!
Przepisy
Zapiekanka jajeczna na śniadanie. Kremowa, sycąca i chrupie aż miło
Przepisy
Kupujemy sporadycznie, tymczasem jedna bulwa to dzienna porcja witaminy C. Robię z niego pyszną zapiekankę
Przepisy
Rzadko używamy, a to naturalny antybiotyk i strażnik odporności. Robię z nim jesienną sałatkę
Składniki i produkty
Frytki z tego warzywa można jeść bez obaw. Nie powoduje skoków cukru, ma dużo witamin i dobrze wpływa na wzrok
Przepisy
Robię na specjalne okazje. Rozgrzewające, gęste i aromatyczne danie nie ma sobie równych
Przepisy
Kotleciki z kaszy gryczanej i pieczarek lepsze od mielonych. Mój autorski sos wnosi smak na wyższy poziom
Składniki i produkty
Traktujemy jako ozdobę, tymczasem to wartościowe warzywo. Dobra dla alergików, ma dużo witaminy C i kwasów organicznych
Przepisy
Musztarda z gruszek to kulinarny majstersztyk. Do wędlin, serów i pasztetów wprost idealna
Przepisy
Zamiast płacić ponad 50 zł za 100 g, sama zrobiłam dubajską czekoladę. Dawno nie jadłam czegoś tak dobrego
Składniki i produkty
Mało znany, a dużo zdrowszy od oliwy. Stosuj, będziesz mieć serce jak dzwon i cukier w normie
Składniki i produkty
Aromatyczna, pachnąca i rozgrzewająca. Przepis na zupę z kasztanów dostałam od przyjaciółki
Przepisy
Zrobiłam do kawy zamiast ciasta. Pieczone jabłka z aromatycznym dodatkiem to mój jesienny hit
Składniki i produkty
W sklepie omijamy, a szkoda, bo przyspiesza metabolizm i wchłanianie cukrów. Robię z niego pyszną zapiekankę
Składniki i produkty
Smakuje jak najlepsza chałwa przywieziona z Turcji. Robię ją z moich ulubionych orzechów