Reklama
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Więcej
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
TerazGotuje
Przepisy
Porady
Dieta
Kulinarny show-biznes
Składniki i produkty
Interia
terazgotuje.pl
Joanna Cebulak-Brzykcy
Jestem rodowitą krakowianką, magistrem administracji oraz mediów społecznościowych w zarządzaniu. Ukończyłam też studia podyplomowe z edytorstwa. Przez 10 lat pracowałam jako...
czytaj więcej
Składniki i produkty
Uznawane za najzdrowsze danie świata. Ma mało kalorii, dużo pomaga schudnąć
Kulinarny show-biznes
Czy znasz najlepsze wielkanocne smaki?
Reklama
Pobierz aplikację POMPONIK. Kliknij!
Polub nas na Facebooku!
Składniki i produkty
Dodaj do kawy zamiast zwykłego mleka. Ma dużo białka i błonnika, mało tłuszczu
Składniki i produkty
Ma mało kalorii, wzmacnia kości i poprawia trawienie. Tego warzywa w Polsce nie brakuje
Składniki i produkty
Japończycy dodają prawie do wszystkiego. Pomaga w trawieniu i odchudzaniu
Przepisy
Ulubione ciasto Polaków, choć to wypiek od sąsiadów. Na święta jest pozycją obowiązkową
Porady
Wystarczy wypić szklankę dziennie. Napój pomaga uwolnić się od bólu stawów, chroni tętnice
Składniki i produkty
Używam zamiast parmezanu lub bułki tartej. Są niedrogie, mają dużo błonnika i orzechowo-serowy smak
Składniki i produkty
Amerykanki oszalały na punkcie tej zupy, nasze babcie zawsze gotowały. To sekret gładkiej skóry i zdrowych stawów
Składniki i produkty
Tańsza i lepsza od łososia. Ta ryba doskonale działa na serce, pracę mózgu, zalecana przy depresji
Składniki i produkty
Gdy postawisz na stole, wszyscy będą pytać, co to za przyprawa. Zapobiega wzdęciom i zgadze, oczyszcza organizm
Przepisy
W PRL-u były przysmakiem. Znów wróciły na nasze stoły, ale w ulepszonej wersji
Składniki i produkty
Najzdrowszy chleb na świecie. Dziś mało kto o nim pamięta, jest doskonały dla cukrzyków, poprawia trawienie
Porady
Czy można jeść ziemniaki, które kiełkują? Specjalistka od żywienia nie ma żadnych wątpliwości
Składniki i produkty
Najstarsza ryba wędrowna - wyjątkowo smaczna, prawie nie ma ości. Rzadko jemy, bo jest droga
Składniki i produkty
Ma niską zawartość tłuszczu i ogrom dobrego białka. Nadal nie doceniamy tego mięsa